Kundekonsulent for nysalg og oppfølging av eksisterende kunder

Kundekonsulent for nysalg og oppfølging av eksisterende kunder

Sibe Oslo
10/04/2019
SIBE- Sikker Bemanning AS ble etablert i august 2012 og har sitt hovedkontor på Tåsen i Oslo. Bedriften har spesialisert seg på bemanning innen bygg og anleggsbransjen og har hatt kontinuerlig vekst siden oppstart. Administrasjonen består av 11 ansatte samt om lag 200 arbeidere som er ute i oppdrag.
SIBE har stort fokus på ærlighet, kvalitet og ryddighet i henhold til gjeldende regelverk og ikke minst et godt samarbeid med både kunder og medarbeidere. Målet er at SIBE skal være en best mulig arbeidsgiver og derigjennom være en kvalitetsleverandør av personell til våre kunder. Jobben vår videre er å gjøre det enda bedre neste år, og årene fremover.
For å bidra videre i utviklingen av SIBE søker vi etter en fremoverlent og energisk person til stillingen kundekonsulent for nysalg og oppfølging av eksisterende kunder og prosjekter.
 
Arbeidsoppgaver:
• Totalansvar for kunder og pågående prosjekter.
• Kvalitetskontroll av medarbeidere ute i oppdrag, oppfølging av medarbeidere i prosjekt og tett dialog med driftsavdelingen.
• Mersalg og nysalg.
• Bistå med rekruttering ved behov.
• Følge opp HMS, Risikovurdering og SJA på byggeplass.
• Kundekonsulenten forventes å bruke mye ute i felt (60-70%) og rapporterer i stab til kundeansvarlig.
• Oppfølging av regelverk, tariffavtaltaler mm.
• Kan innebære noe reiseaktivitet utenom det sentrale Østlandet.
 
Kompetanse og egenskaper:
Det er ønskelig med min 3 års utdannelse men ikke et absolutt krav. Imidlertid bør du ha erfaring eller kunnskap fra bygg og anleggsbransjen. Det kan være en fordel med erfaring fra stillinger innen bygg og anleggsbransjen og/ eller bransjer, hvor service, salg og kundefornøydhet er viktige suksessfaktorer. I denne stillingen må du kunne kommunisere med alle typer mennesker på ulike nivåer i en organisasjon.
Som person liker du å ha mange «baller i lufta» samtidig og ikke være redd for å jobbe litt ekstra når det kreves. Derfor er høy arbeidskapasitet, fleksibilitet og struktur viktige egenskaper i denne stillingen. I tillegg må du like å omgås folk, trives ute i salg og ikke minst være motivert av resultater. Det er viktig at du er glad i mennesker, tar ansvar og ikke gir deg før du har kommet i mål.
Det er en forutsetning at du snakker og skriver flytende norsk og behersker engelsk samt at du har førerkort kl. B. Gode datakunnskaper.
Kvinner oppfordres til å søke.
 
Vi tilbyr:
Konkurransedyktige lønnsbetingelser.  I tillegg vil du ha en fremskutt og viktig rolle i firmaet, hvor også deltakelse på kurs, møter og konferanser inngår. Ellers kan vi tilby et dynamisk og trivelig arbeidsmiljø i kontorlokaler like ved ringvei 3 på Tåsen. Nødvendig opplæring gis. 
Spørsmål om stillingen kan rettes til: Erik Løftingsbakken Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.