Produktspesialist Diagnostisk utstyr og tester

Produktspesialist Diagnostisk utstyr og tester

Aidian Oslo
14/01/2021

Aidian A/S er ledende innen in vitro-diagnostikk med fokus på pasientnær diagnostikk. Vi utvikler, fremstiller, og markedsfører hurtige og nøyaktige diagnostiske tester og testsystemer, som er enkle i bruk til helsevesenet, spesielt primærhelsetjenesten. Våre produkter har i mer enn 40 år gitt rask hjelp til helsepersonell ved valg av behandling og riktig diagnose. Vårt globale fotavtrykk dekker mer enn 60 land hvorav 90 % av salget i det internasjonale markedet. Våre flaggskip-produkter er QuikRead® og QuikRead go® og det er nær 50 000 instrumenter i bruk globalt.  Vi er rundt 300 ansatte med hovedkontor i Espoo, Finland. Orion Diagnostica Oy er eid av investorselskapet Axcel Management A/S, et ledende nordisk privat investeringsselskap.
I Norge er Aidian A/S et av landets ledende leverandører av diagnostiske tester og instrumenter. Fra vårt kontor på Helsfyr arbeider 5 personer med salg og kundesupport. Vi er kundeorientert og ønsker å tilby den beste diagnostiske løsningen for kunden og pasienten. Vårt mål er å tilby god diagnostikk og derigjennom bedret helse. Aidian Oy / Norge er en del av finske Aidian Oy (tidligere Orion Diagnostica). For å utvikle et nytt marked inn mot legekontor og sykehus, søker vi en dyktig selger og ”døråpner” til stillingen Produktspesialist - Diagnostisk utstyr og tester.

Sentrale arbeidsoppgaver:
Oppsøkende salgsarbeid mot nye og eksisterende kunder.
Kundeopplæring i bruk av produktene. 
Produktporteføljen består av diagnostiske hurtigtester.
Distriktet vil være utvalgte sykehus og legekontor i Norge
 
Ønsket erfaringsbakgrunn:
Gjerne salgserfaring mot sykehus/legekontor.
Praksis fra klinisk lab, helst fra sykehus alternativt primærhelsetjenesten.
Utdannelse på bachelornivå, herunder teknisk, helsefaglig eller merkantil utdannelse.
Det vil bli lagt vekt på personlig egnethet som evne til å skape salg inn mot nye kundegrupper, selvstendighet og ikke minst motivasjon for å jobbe mot ærgjerrige mål.
Minimum 5 års erfaring fra fulltids arbeid
Brukerkunnskap innen Excel og ms Office- pakken
Ønsket bosted vil være Oslo og omegn.
 
Vil tilbyr:
Konkurransedyktige betingelser som påvirkes av resultatet.
Solid produktopplæring vil bli gitt i Finland og Norge.
Gode karrieremuligheter.  
Hyggelig arbeidsmiljø i moderne lokaler på Helsfyr i Oslo.
Stillingen rapporterer til Head of Nordic ( DK). 

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Erik Løftingsbakken Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.

Ved å bruke denne nettsiden godtar du bruk av cookies. Du kan skru av disse i innstillingene i din nettleser. Les mer på vår personvernside.