Produktspesialist - Diagnostisk utstyr og tester

Produktspesialist - Diagnostisk utstyr og tester

Aidian Oslo
06/01/2020

Vi er et finsk IVD-selskap med nærmere 50 års erfaring innen utvikling og produksjon av pålitelige, raske og brukervennlige diagnostiske tester, først og fremst til primærhelsetjenesten.

Vi tilbyr våre kunder de beste løsningene gjennom våre produkter, kundefokus og vår tilpasningsdyktige virksomhet. Vi har sterk tro på hva vi kan få til, og målet er å levere fleksible løsninger som dekker den enkelte kundes behov.

Vi har 330 engasjerte medarbeidere som ønsker å være i front innen utvikling av verktøy for bedre helsetjenester. Ved hjelp av en korrekt behandlingsbeslutning bidrar vi til å håndtere en av de største truslene mot helsen i verden, antibiotikaresistens hos mikrober.

I tillegg til hovedkvarteret i Espoo i Finland har vi lokale avdelinger i ni ulike land: Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Polen og Kina.

Aidian er en ledende produsent av diagnostisk utstyr og tester til den norske primærhelsetjenesten. Vårt flaggskip, QuikRead go®-produktene er ledende i Norge, og brukes over hele verden hvor nærmere 50 000 instrumenter er levert. Vår årlige omsetning er ca. 55 millioner euro.

Vi tilbyr våre kunder og partnere de beste løsningene og den beste servicen med fokus på kunder, produkter med høy kvalitet og en tilpasningsdyktig virksomhet. Vi fremmer effektive og uavbrutte helsetjenester ved å utvikle og produsere pålitelige, raske og brukervennlige diagnostiske tester som kan utføres på behandlingsstedet.

 

Til dette trenger vi deg som kan være en initiativrik og engasjerende produktspesialist som kan skape varige og gode relasjoner til våre kunder.

I denne stillingen vil du inneha en viktig rolle i vårt norske salgsteam. Du vil være ansvarlig for å pleie og videreutvikle eksisterende kundeforhold og etablere nye langsiktige kunderelasjoner for å oppnå fremtidig vekst.

Du har gode evner til å tilegne deg kunnskap om våre produkter samt formidle de fordelene kundene oppnår ved å benytte våre produkter. Vi forventer at du tar initiativ og gjennomfører gode salgsaktiviteter med våre kunder.

Du trives å jobbe sammen med andre i et godt og dynamisk miljø.

 

Sentrale arbeidsoppgaver:

- Oppsøkende salgsarbeid til nye og eksisterende kunder.

- Være produktspesialist på våre produkter innen diagnostisk utstyr og tester.

- Distriktet vil være grossister, legekontorer, kommunal helse og andre institusjoner i Norge, og reising må derfor påregnes.

 

Ønsket erfaringsbakgrunn:

- Det vil bli lagt vekt på personlig egnethet til deg som evner til å skape salg og engasjement rundt våre produkter.

- Helsefaglig utdanning – helsesekretær, bioingeniør, sykepleier o.l.

- Salgserfaring.

- Gode menneske- og nettverksevner for å kunne identifisere kundebehov og respondere hensiktsmessig på disse.

 

Vi tilbyr:

- Konkurransedyktige betingelser.

- Produktopplæring i Finland og Norge.

- God oppfølgning av deg som ansatt.

- Faglig og personlig utvikling.

- Et trivelig arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer i moderne lokaler på Helsfyr i Oslo

 

Stillingen rapporterer til salgssjef i Norge.

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Erik Løftingsbakken Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.