Veterinærkonsulent Bergen/Stavanger

Veterinærkonsulent Bergen/Stavanger

Virbac Animal Health Oslo
15/11/2019
Virbac Norge er en underavdeling av det franske Virbac Animal Health som utvikler, produserer og forhandler veterinærlegemidler, håndkjøpsprodukter, fôr og pleiemidler til dyr. Firmaet er representert i mer enn 100 land, har nesten 3000 medarbeidere og er i fortsatt rivende utvikling.
Det skandinaviske hovedkontoret ligger i Kolding.
Virksomheten har mange spennende produkter innenfor flere områder – herunder dermatologi, reproduksjon, anestesi og vaksine. Det innebærer at man kan tilby produkter for nesten ethvert tenkelig behov i veterinærens hverdag. Virbac Norge er en meget dynamisk virksomhet som er i stor vekst. Til nyopprettet stilling som veterinærkonsulent søker vi derfor etter en dyktig medarbeider for oppsøkende salg og rådgivning til veterinærklinikker.
 
Stillingsbeskrivelse:
Denne stilling vil ha primært fokus på veterinærlegemidler, handelsvarer og Virbac sitt eget fôr (HPM) til hund og katt. Primære oppgave blir å gjennomføre oppsøkende salg av Virbac’s produkter og tjenester til veterinærer på Vestlandet, samt gi faglig og forretningsmessig rådgivning. Et viktig mål vil være å bygge opp og styrke dine og virksomhetens relasjoner til veterinærer og dyrepleiere. Det forventes at du dekker hele produktsortimentet på et høyt faglig nivå gjennom kunnskap og innsikt som gis gjennom internopplæring.
Stillingen innebærer utstrakt reisevirksomhet til klinikker primært på Vestlandet, samt tildelte fjerndistrikt med utgangspunkt i de større byene.
 
Vi ser gjerne at du har følgende kvalifikasjoner:
·       Veterinær foretrekkes, men dyrepleier eller merkantil utdannelse/erfaring kan også komme i betraktning.
·       Har pågangsmot og godt humør.
·       Har erfaring med salg eller besitter de rette egenskapene for salg.
·       Er utadvendt, kommunikativ, serviceminded og fleksibel.
·       Liker å arbeide selvstendig, men også kunne være en del av et team.
·       Motiveres av å jobbe med salg.
 
Du tilbys:
·       En spennende hverdag med mange utfordringer i et firma i sterk vekst.
·       Et positivt og uformelt arbeidsmiljø.
·       En arbeidsdag du selv har innflytelse på.
·       Gode kolleger – du blir en del av et entusiastisk team i et meget sterkt faglig miljø.
·       En selvstendig og utfordrende stilling.
·       Hjemmekontor.
·       For øvrig tilbys konkurransedyktige betingelser.
 
Ønsket bosted er primært Bergen, men Stavanger er også relevant.  
Spørsmål om stillingen kan rettes til: Erik Løftingsbakken Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.