KAM-Apotek med salgslederansvar

KAM-Apotek med salgslederansvar

Karo Pharma Oslo
23/04/2019

Karo Pharma søker Key Account Manager med ansvar for apotekkanalen og tilhørende lederansvar for vårt salgsteam. Du vil få ansvar for å forvalte og bidra til å skape vekst innenfor vår portefølje av kjente merkevarer som Paracet®, Ibux®, Bronkyl®, Allevo®, Mabs®, Pyrisept® og Asan® ut mot våre kunder. Karo Pharma er en liten og effektiv organisasjon, noe som betyr at det alltid er kort vei til dit viktige beslutninger tas. Vi har et inkluderende arbeidsmiljø som tar vare på hverandre. Det er stor grad av samhold og lagånd, og vi er lojale til bedriften og de mål som er satt. Vi legger til rette for faglig og personlig utvikling.

 

Arbeidsoppgaver:

Ditt ansvar er å skape vekst for Karo Pharma’s brandportefølje, blant annet ved å tilrettelegge og lede gjennomføringen av de årlige forhandlingene med apotekkjedene. Det er også ditt ansvar å sørge for at det øvrige salgsapparatet er godt kjent med de aktiviteter som skal gjennomføres på kjede- og apoteknivå gjennom året.

Du vil også jobbe tett med markedsavdelingen når det gjelder produktlanseringer, kategoriprosjekter og ulike typer analysearbeid for å optimalisere vår leveranse til kundene.

Forberede og lede kjedeforhandlinger, sikre gjennomføring i tråd med merkevarestrategier og prioriteringer.

 • Drive forecast, prognostisering og analyse av salgs- og markedsdata.
 • Ha budsjett- og resultatansvar.
 • Foreta vurderinger av nye businesscase og planlegging av nylanseringer.
 • Sikre implementering og gjennomføring av kampanjer blant annet via ledelse av salgsapparatet.
 • Kjøre kategoriprosjekter / initiativer med egne kunder og kontinuerlig optimalisere utvalg og planogrammer.
 • Oppdateringer av vareopplysninger til kjedenes registre.
 • Følge opp det månedlige salget og utføre korrigerende tiltak når det er nødvendig.
 • Bidra med innspill til strategisk merkevareplanlegging.
 • Personalansvar for 2 produktspesialister og 1 KAM.

  

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

Vi ser etter en proaktiv person med KAM- og salgserfaring fra apotek eventuelt dagligvare. Du er sterk i kundemøtet, god til å bygge relasjoner og har solide analytiske egenskaper. Dine kolleger vil karakterisere deg som en dyktig lagspiller som strekker seg langt for å levere til sine kunder.

 Høyere økonomi/eller markedsføringsutdannelse, minimum bachelornivå.

 • Noen års erfaring fra lignende rolle med opparbeidede kunnskaper om apotekmarkedet.
 • Relevant salgs- og forhandlingserfaring.
 • Gode analytiske egenskaper.
 • Solid kompetanse i Excel og PowerPoint, samt kjennskap til analyseverktøyet AC Nielsen og Farmastat.
 • Gode læringsevner i kombinasjon med utpreget vilje til egenutvikling og ønske om å prestere.
 • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig.

 

Vi kan tilby:

En utfordrende stilling med gode påvirknings- og utviklingsmuligheter i et veletablert selskap med solide resultater og sterke merkevarer. Du vil i tillegg bli inkludert i et stimulerende arbeidsmiljø med høyt kompetente kolleger som har sterkt fokus på å lykkes i markedet. Du vil få konkurransedyktige betingelser som påvirkes av resultatet pluss bilordning og en god pensjonsordning.

Du vil bli en del av en dynamisk salg- og markedsavdeling. Arbeidssted er Karo Pharma sine moderne lokaler på Helsfyr. Stillingen rapporterer til Adm. dir, Simen Nyberg-Hansen.

 

Om arbeidsgiveren

Karo Pharma (tidligere Weifa) ble grunnlagt i 1940 og sysselsetter i dag ca. 25 høyt kvalifiserte medarbeidere ved hovedkontoret i Oslo. Karo Pharma er et firma i kontinuerlig vekst. Selskapet har en sterk posisjon i Norge, og er det største legemiddelselskapet innen reseptfrie legemidler (OTC). Karo Pharma er markedsledende innen smertelindring og er i tillegg representert i flere store kategorier som forkjølelse, intimhelse, kompresjon, vektkontroll, derma og nutra. Les mer på www.karopharma.no. Selskapet står foran flere spennende lanseringer.

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Erik Løftingsbakken Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.