Software Developer  C++ og C# for Windows

Software Developer C++ og C# for Windows

ODI Medical Oslo
30/01/2019

ODI Medical har som det eneste medisinsk-tekniske selskap "world wide", klart å utvikle en revolusjonerende ny ikke-invasiv teknologi for målinger av sirkulasjonsfeil i mikrosirkulasjonen i kapillærene. Teknologien er basert på mer enn 30 års forskning ledet av grunnleggeren, professor Knut Kvernebo, ved Oslo Universitetssykehus.

Denne unike undersøkelsesmetoden kan brukes til å diagnostisere, overvåke og skreddersy pasientbehandling til et bredt spekter av kliniske anvendelser. Eksempelvis overvåking av pasienter som ligger på hjerte- og lungememaskiner, overvåkning av akutt og kronisk hjertesykdom, tidlig påvisning av sepsis, vurdering av toksisitet av kjemoterapi og overvåkning av kroniske sår.

ODI Medical og dets partner Oslo universitetssykehus samarbeider med noen av verdens mest berømte klinikker (The Cleveland Clinic, Massachusetts General Hospital, New York Langone Medical Center) for å forbedre behandling og utfall for ECMO-pasienter.

Dette prosjektet vil kunne utgjøre et vendepunkt i behandlingsmåte og overlevelse hos denne pasientgruppen på verdensbasis.

Vi er for tiden inne i en svært spennende utvikling og for å utvide vårt team lokalisert i moderne lokaler i Storm-bygget midt på Vinderen sentrum, søker vi etter Software Developer

C++ og C# for Windows

  

Oppgaver:

ODI Medical AS søker etter en energisk og selvdreven programvareutvikler for å designe, utvikle og installere programvareløsninger for vår servicebaserte teknologi.

Vi ser etter noen som er motivert for å engasjere seg i all vår programvareutvikling, alt fra datainnsamling på enheter (applikasjonsnivå), brukergrensesnitt, front- og back-end for skyplattformen og annen analyse-software.

Du vil ha ansvar for å implementere og gjennomføre QA-aktiviteter (for eksempel testutvikling, ledelse, dokumentasjon, verifisering og validering).

Du vil også være involvert i systemadministrasjonen mht vedlikehold og utvikling.

Oppsummert, så er rollen til vår programvareutvikler å bygge høykvalitets- og nyskapende programvare som innfrir kravene til kodingsstandarder og teknisk design.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

Gode kunnskaper i programmering innen C++ og C# i Windows.

I tillegg er det ønskelig å kunne utvikle programvare innen C++ og Qt basert på Linux.

Erfaring i design av interaktive applikasjoner.

Evne til å dokumentere krav og spesifikasjoner.

 

Vi tilbyr:

Du vil bli med i et selskap med store ambisjoner og vekstpotensialer preget av kreativitet og samarbeid, og hvor det å ha det gøy på jobben er like verdsatt som vårt engasjement i å forbedre oss og stadig nå nye mål.

Og ikke minst er dette en unik mulighet til å være med på å bygge opp fremtidens nye system for den medisinske utviklingen som er basert på forståelsen av mikrosirkulasjonen i kapillærene. Ingen andre aktører i markedet har tilsvarende teknologi og interessen fra våre potensielle kunder internasjonalt, er allerede svært stor.

Vi består av et høyt kvalifisert team i et hyggelig miljø og for øvrig kan vi tilby konkurransedyktig lønn (inkludert pensjonsordning, livsforsikring). Ansvar og oppgaver vil også til en viss grad kunne tilpasses din kompetansebakgrunn.

 

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Erik Løftingsbakken Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.