Programvareutvikler/Software Engineer

Programvareutvikler/Software Engineer

ODI Medical Oslo
11/10/2018

ODI Medical har som det eneste medisinsk-tekniske selskap "world wide", klart å utvikle en revolusjonerende ny ikke-invasiv teknologi for målinger av sirkulasjonsfeil i mikrosirkulasjonen i kapillærene. Teknologien er basert på mer enn 30 års forskning ledet av grunnleggeren, professor Knut Kvernebo, ved Oslo Universitetssykehus.

Denne unike undersøkelsesmetoden kan brukes til å diagnostisere, overvåke og skreddersy pasientbehandling til et bredt spekter av kliniske anvendelser. Eksempelvis overvåking av pasienter som ligger på hjerte- og lungememaskiner, overvåkning av akutt og kronisk hjertesykdom, tidlig påvisning av sepsis, vurdering av toksisitet av kjemoterapi og overvåkning av kroniske sår.

ODI Medical og dets partner Oslos universitetssykehus samarbeider med noen av verdens mest berømte klinikker (The Cleveland Clinic, Massachusetts General Hospital, New York Langone Medical Center) for å forbedre behandling og utfall for ECMO-pasienter.

Dette prosjektet vil kunne utgjøre et vendepunkt i behandlingsmåte og overlevelse hos denne pasientgruppen på verdensbasis.

Vi er for tiden inne i en svært spennende utvikling og for å utvide vårt team lokalisert i det stimulerende miljøet til ALEAP i Forskningsparken i Oslo, søker vi etter Laboratorietekniker.

 

Oppgaver:

Utvikle og implementere analytiske prosedyrer; herunder evaluering av laboratorieinformasjon; rådgivning/utdannelse av helsepersonell; rapportering av resultater i henhold til protokoller etter mandat fra sykehus og helsedepartementet.

Vedlikehold av utstyr og sørge for implementering av nye metoder/tester/utstyr.

Utvikle interne rutiner for kvalitet og feilsøkingsprosedyrer, ordne utstyrsutskifting, service og reparasjon.

Ha det logistiske materialansvaret for driften av laboratoriet.

Sørge for å optimalisere laboratorieproduktiviteten.

Delta i sykehusenes kvalitetssikringsprogram.

Ha ansvar for det medisinske laboratorieinformasjonssystemet.

Delta på pedagogiske workshops; gjennomgå faglige publikasjoner; etablere personlige nettverk i ulike profesjonelle fora.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

Foretrukket utdannelse er bioingeniør eller annen relevant realvitenskapelig bakgrunn. Som person er du selvdreven, strukturert og målrettet i tillegg til å være en god lagspiller.

Du bør være en god kommunikator i både nordisk og engelsk skriftlig og muntlig sammen med gode pedagogiske ferdigheter. Erfaring med data visualiseringsverktøy som for eksempel D3.js, GGplot, etc. Gode statistikkferdigheter, gjerne data-orientert personlighet - det vil si en person som liker å jobbe med store databanker.

 

Vi tilbyr:

Du vil bli med i et selskap med store ambisjoner og vekstpotensialer preget av kreativitet og samarbeid, og hvor det å ha det gøy på jobben er like verdsatt som vårt engasjement i å forbedre oss og stadig nå nye mål.

Og ikke minst er dette en unik mulighet til å være med på å bygge opp fremtidens nye system for den medisinske utviklingen som er basert på forståelsen av mikrosirkulasjonen i kapillærene. Ingen andre aktører i markedet har tilsvarende teknologi og interessen fra våre potensielle kunder internasjonalt, er allerede svært stor.

Vi består av et høyt kvalifisert team i et hyggelig miljø og for øvrig kan vi tilby konkurransedyktig lønn (inkludert pensjonsordning, livsforsikring).

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Erik Løftingsbakken Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.