Programvareutvikler/Software Engineer

Programvareutvikler/Software Engineer

ODI Medical Oslo
11/10/2018

ODI Medical har som det eneste medisinsk-tekniske selskap "world wide", klart å utvikle en revolusjonerende ny ikke-invasiv teknologi for målinger av sirkulasjonsfeil i mikrosirkulasjonen i kapillærene. Teknologien er basert på mer enn 30 års forskning ledet av grunnleggeren, professor Knut Kvernebo, ved Oslo Universitetssykehus. Denne unike undersøkelsesmetoden kan brukes til å diagnostisere, overvåke og skreddersy pasientbehandling til et bredt spekter av kliniske anvendelser. Eksempelvis overvåking av pasienter som ligger på hjerte- og lungememaskiner, overvåkning av akutt og kronisk hjertesykdom, tidlig påvisning av sepsis, vurdering av toksisitet av kjemoterapi og overvåkning av kroniske sår. ODI Medical og dets partner Oslos universitetssykehus samarbeider med noen av verdens mest berømte klinikker (The Cleveland Clinic, Massachusetts General Hospital, New York Langone Medical Center) for å forbedre behandling og utfall for ECMO-pasienter. Dette prosjektet vil kunne utgjøre et vendepunkt i behandlingsmåte og overlevelse hos denne pasientgruppen på verdensbasis.

Vi er for tiden inne i en svært spennende utvikling og for å utvide vårt team lokalisert i det stimulerende miljøet til ALEAP i Forskningsparken i Oslo, søker vi etter Programvareutvikler/Software Engineer. 

  

Oppgaver:

ODI Medical AS søker etter en energisk og selvdreven programvareutvikler for å designe, utvikle og installere programvareløsninger for vår servicebaserte teknologi.

Vi ser etter noen som er motivert for å engasjere seg i all vår programvareutvikling, alt fra datainnsamling på enheter (applikasjonsnivå), brukergrensesnitt, front- og back-end for skyplattformen og annen analyse-software.

Du vil ha ansvar for å implementere og gjennomføre QA-aktiviteter (for eksempel testutvikling, ledelse, dokumentasjon, verifisering og validering).

Du vil også være involvert i systemadministrasjonen mht vedlikehold og utvikling.

Oppsummert, så er rollen til vår programvareutvikler å bygge høykvalitets og nyskapende programvare som innfrir kravene til kodingsstandarder og teknisk design.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

Arbeidserfaring som programvareutvikler.

Erfaring i å designe interaktive applikasjoner.

Kunnskaper i å utvikle programvare i Java, Ruby on Rails, C ++ eller andre programmeringsspråk.

Gode kunnskaper om relasjonsdatabaser, SQL og ORM teknologier (JPA2, Hibernate).

Erfaring i utvikling av webapplikasjoner ved hjelp av minst ett populært websystem (JSF, Wicket, GWT, Spring MVC)

Erfaring med testdrevet utvikling.

Ferdigheter i software engineering verktøy.

Evne til å dokumentere krav og spesifikasjoner.

Kunne kjøre prosjekter, lage prognoser og levere prosjektoppgaver innenfor avtalte tidsskalaer og budsjett.

Ha utdannelse på nivå med BSc-grad i datavitenskap, ingeniørfag eller relevant felt.

Gode kommunikasjonsevner - både muntlig og skriftlig.

 

Vi tilbyr:

Du vil bli med i et selskap med store ambisjoner og vekstpotensialer preget av kreativitet og samarbeid, og hvor det å ha det gøy på jobben er like verdsatt som vårt engasjement i å forbedre oss og stadig nå nye mål.

Og ikke minst er dette en unik mulighet til å være med på å bygge opp fremtidens nye system for den medisinske utviklingen som er basert på forståelsen av mikrosirkulasjonen i kapillærene. Ingen andre aktører i markedet har tilsvarende teknologi og interessen fra våre potensielle kunder internasjonalt, er allerede svært stor.

Vi består av et høyt kvalifisert team i et hyggelig miljø og for øvrig kan vi tilby konkurransedyktig lønn (inkludert pensjonsordning, livsforsikring).

 

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Erik Løftingsbakken Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.