Chief Technology Officer

Chief Technology Officer

ODI Medical Oslo
11/10/2018

ODI Medical har som det eneste medisinsk-tekniske selskap "world wide", klart å utvikle en revolusjonerende ny ikke-invasiv teknologi for målinger av sirkulasjonsfeil i mikrosirkulasjonen i kapillærene. Teknologien er basert på mer enn 30 års forskning ledet av grunnleggeren, professor Knut Kvernebo, ved Oslo Universitetssykehus. Denne unike undersøkelsesmetoden kan brukes til å diagnostisere, overvåke og skreddersy pasientbehandling til et bredt spekter av kliniske anvendelser. Eksempelvis overvåking av pasienter som ligger på hjerte- og lungememaskiner, overvåkning av akutt og kronisk hjertesykdom, tidlig påvisning av sepsis, vurdering av toksisitet av kjemoterapi og overvåkning av kroniske sår. ODI Medical og dets partner Oslos universitetssykehus samarbeider med noen av verdens mest berømte klinikker (The Cleveland Clinic, Massachusetts General Hospital, New York Langone Medical Center) for å forbedre behandling og utfall for ECMO-pasienter. Dette prosjektet vil kunne utgjøre et vendepunkt i behandlingsmåte og overlevelse hos denne pasientgruppen på verdensbasis. 

Vi er for tiden inne i en svært spennende utvikling og for å utvide vårt team lokalisert i det stimulerende miljøet til ALEAP i Forskningsparken i Oslo, søker vi etter: Chief Technology Officer.  

 

Oppgaver:

Dette er en svært viktig nøkkelrolle som krever stor bredde og dybdekunnskap. 

Vi søker derfor en fremoverlent, "hands-on" og selvdrevet leder som skal videreutvikle vår teknologiplattform til en kommersiell global tjeneste; herunder bygge opp et team for å drive forskning og utvikling for anvendelse av teknologien på nye kliniske områder og fremtidige applikasjoner.

Vi ser etter CTO som kan ta ansvar for å «låse opp» og oppdage mønster i våre data fra våre kliniske undersøkelser for derved å kunne designe smartere beslutningsverktøy for å sikre levering av et toppmoderne, integrert datahåndteringssystem til våre fremtidige sluttbrukere.

Ditt primære fokus vil derfor være å anvende data «mining» og maskinlæringsteknikker, hvor målet er å utvikle det ultimate kliniske arbeidsflytstyringssystemet. Dette vil innebære automatisert analyse fra «bedside» data og utnyttelse av maskinlæring-algoritmer for å lage gode prediksjonssystemer integrert i våre prognostiske helseprodukter.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi trenger derfor en person som har kompetanse innen programvare- og maskinvareutvikling, administrative oppgaver, presentasjoner av teknisk informasjon, ledelse, utstyrsvedlikehold, opplæring, analyse av informasjon, informasjonsarbeid og kvalitetsarbeid. Du må ha en "track record" fra ledende stillinger i internasjonale miljøer og innehatt ansvar for å bygge og drive et FoU-team i et SMB / oppstartfase firma.

 

Vi tilbyr:

Du vil bli med i et selskap med store ambisjoner og vekstpotensialer preget av kreativitet og samarbeid, og hvor det å ha det gøy på jobben er like verdsatt som vårt engasjement i å forbedre oss og stadig nå nye mål.

Og ikke minst er dette en unik mulighet til å være med på å bygge opp fremtidens nye system for den medisinske utviklingen som er basert på forståelsen av mikrosirkulasjonen i kapillærene. Ingen andre aktører i markedet har tilsvarende teknologi og interessen fra våre potensielle kunder internasjonalt, er allerede svært stor.

Vi består av et høyt kvalifisert team i et hyggelig miljø og for øvrig kan vi tilby konkurransedyktig lønn (inkludert pensjonsordning, livsforsikring).

 

 

 

 

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Erik Løftingsbakken Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.