Produktspesialist sykehus og legekontor - Laboratorierutstyr diagnostikk

Produktspesialist sykehus og legekontor - Laboratorierutstyr diagnostikk

Orion Diagnostica Oslo
13/09/2018

Orion Diagnostica er ledende innen in vitro-diagnostikk med fokus på pasientnær diagnostikk. Vi utvikler, fremstiller, og markedsfører hurtige og nøyaktige diagnostiske tester og testsystemer, som er enkle i bruk til helsevesenet, spesielt primærhelsetjenesten. Våre produkter har i mer enn 40 år gitt rask hjelp til helsepersonell ved valg av behandling og riktig diagnose. Vårt globale fotavtrykk dekker mer enn 60 land hvorav 90 % av salget i det internasjonale markedet. Våre flaggskip-produkter er QuikRead® og QuikRead go® og det er nær 50 000 instrumenter i bruk globalt.  Vi er rundt 350 ansatte med hovedkontor i Espoo, Finland. Orion Diagnostica Oy er eid av investorselskapet Axcel Management A/S, et ledende nordisk privat investeringsselskap.

I Norge er Orion Diagnostica et av landets ledende leverandører av diagnostiske tester og instrumenter. Fra vårt kontor på Helsfyr arbeider 5 personer med salg og kundesupport

Vi er kundeorientert og ønsker å tilby den beste diagnostiske løsningen for kunden og pasienten. Vårt mål er å tilby god diagnostikk og derigjennom bedret helse.

Orion Diagnostica Oy / Norge er en del av finske Orion Diagnostica. For å utvikle et nytt marked inn mot sykehus, søker vi en dyktig selger og ”døråpner” for stillingen Produktspesialist - Diagnostisk utstyr for salg til utvalgte laboratorier og legepraksiser i Norge. 

  

Sentrale arbeidsoppgaver:

Oppsøkende salgsarbeid mot nye og eksisterende kunder.

Kundeopplæring i bruk av produktene. 

Produktporteføljen består av diagnostiske hurtigtester.

Distriktet vil være utvalgte sykehus og legekontor i Norge

 

Ønsket erfaringsbakgrunn:

Salgserfaring mot sykehus - minst 1 år.

Praksis fra klinisk lab, helst fra sykehus alternativt primærhelsetjenesten.

Utdannelse på bachelornivå, herunder teknisk, helsefaglig eller merkantil utdannelse.

Det vil bli lagt vekt på personlig egnethet som evne til å skape salg inn mot nye kundegrupper, selvstendighet og ikke minst motivasjon for å jobbe mot ærgjerrige mål. Du må gjerne være en yngre ambisiøs person som ønsker å utvikle en karriere hos oss. 

 

Vil tilbyr:

Konkurransedyktige betingelser som påvirkes av resultatet.

Solid produktopplæring vil bli gitt i Finland og Norge.

Gode karrieremuligheter.  

Hyggelig arbeidsmiljø i moderne lokaler i på Helsfyr i Oslo.

Stillingen rapporterer til salgssjef i Norge. 

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Erik Løftingsbakken Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.