Key Account Manager Cardiovascular, Oslo

Key Account Manager Cardiovascular, Oslo

BMS Oslo
08/08/2018

Bristol-Myers Squibb (BMS) er et globalt biofarmasøytisk selskap som prioriterer å utvikle og levere innovative legemidler, for å hjelpe pasienter med alvorlige sykdommer.

Siden 2011 har vi lyktes med å levere 11 nye legemidler til svært syke pasienter. Gjennom vår enorme investering i forskning og strategiske partnerskap, er målet å forbedre mulighetene for pasienter med alvorlige sykdommer og utilstrekkelige behandlingsmuligheter. I tillegg tar vi et større samfunnsansvar gjennom både globale og lokale samarbeid.

BMS har de siste årene opparbeidet en sterk lokal organisasjon i Norge. I perioden 2013 til 2016 vokste BMS Norge fra 16 til 32 ansatte og var det raskeste voksende selskapet i den norske legemiddelbransjen i 2016. Vi har i dag et svært kompetent team av talenter som jobber engasjert, fokusert og med stor grad av entusiasme. BMS er lokalisert på Lysaker rett utenfor Oslo.

Omsetningen globalt var 19,4 milliarder USD i 2016.   

Investeringer i forskning og utvikling globalt var 4,9 milliarder USD som inkluderer oppdagelse og utvikling av nye medisiner til pasienter.

 

Key Account Manager Cardiovascular, Oslo

I denne rollen vil du planlegge og gjennomføre salgsaktiviteter, utvikle og gjennomføre Account planer i tråd med den nasjonale produktstrategien i nært samarbeid med Marketing, Market Access og Medisinsk avdeling. Du blir også ansvarlig for gjennomføring av ulike møtekonsepter med allmennpraktiserende leger i Oslo og andre relevante kundeaktiviteter, i samarbeid med øvrig team.

 

Arbeidsoppgaver

Kommunisere produktinformasjon i henhold til selskapets strategi.

Vedlikeholde jevnlig kontakt med allmennpraktiserende leger i Oslo og andre relevante kunder, gjennom salgsmøter, gruppemøter, symposier og større regionale og nasjonale møter.

Tydelig kommunikasjon både muntlig og skriftlig, om det er i mindre eller i større forsamlinger.

Gjennomføre opplæringsmøter i form av ettermiddag/kveldsmøter, for allmennpraktikere i nært samarbeid med gode kolleger.

Utvikle og gjennomføre Account planer, samt gjennomføre prosjekter i Oslo, i samarbeid med Medisinsk avdeling, Market Access og Marketing.

 

Ønsket kompetanse og erfaring

Erfaring fra legemiddelbransjen, særlig fra salg eller markedsføring mot allmennpraktikere i Oslo, med gode resultater.

Utdanning: høyere kommersiell utdanning, sykepleier, farmasøytisk eller annen relevant høyere utdanning innen helsevesenet er fordelaktig. Registrert legemiddelkonsulent, LMI.

Kompetanse innen terapiområdet hjerte- og karsykdommer.

Har evnen til å overkomme utfordringer og hindringer, samt trigges av dette.

Sterk i kommunikasjonen for å skape tillit og kunne påvirke andre.

Gode engelsk kunnskaper både skriftlig og muntlig, samt gode brukerkunnskaper innen data.

 

Kjenner du deg igjen i noe av beskrivelsen over, er det hyggelig om du tar kontakt med, Institutt for Organisasjonsutvikling, IFO, til Partner Anders Haugum, mob: +47 92881119, mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Anders Haugum Mobil 928 81 119 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.