Salgssjef / Key Account Manager

Salgssjef / Key Account Manager

Ifo Oslo
27/06/2018
Vår klient er et medisinsk-teknisk firma med markedsledende produkter som selges til sykehuslaboratorier og private aktører. 
 
Oppgaver:
Du vil få ansvar for å følge opp og lede salgsteamet i Norge samtidig som du har selvstendig storkundeansvar. I det ligger det at du også skal drive forhandlinger med innkjøpsavdelinger og vanlig salgsoppfølging av kunder.
 
Ønsket bakgrunn:
Du må ha jobbet med å forhandle frem storkundeavtaler og derfor ha god kompetanse mht anbudsarbeide og kontrakter. Av annen kompetanse vi søker er prosjektledelse og salgsledererfaring fra medisinsk-teknisk bransje. Du må være godt vant med å bruke CRM-systemer og beherske Microsoft-pakken.
 
Vil tilbyr:
Produktene er markedsledende og teamet du skal lede er faglig godt kompetente og dyktige selgere. Du vil bli tilbudt nødvendig opplæring og konkurransedyktige betingelser som påvirkes av resultatet. Kontorlokalene er nye og  moderne med lokalisasjon i Oslo.
 
Spørsmål om stillingen kan rettes til: Erik Løftingsbakken Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.