Ønsker du å bidra som selger i et selskap i vekst?

Ønsker du å bidra som selger i et selskap i vekst?

LM Information Delivery Oslo
19/04/2018

LM Information Delivery søker en dreven, positiv og sulten selger, som har lyst til å bidra i en sentral rolle til selskapets videre vekst!

Du vil få ansvar for gjennomføring av hele salgsprosessen, fra første kundekontakt til ferdig signert kontrakt, i tillegg til avtaler med endel av leverandørene av innhold til selskapets produkter og tjenester. 

Arbeidsoppgaver:

Oppsøkende salg av selskapets portefølje, samt på telefon, blandt kunder i bedriftsmarkedet og hos det offentlige.

Kontraktsforhandlinger med fokus på kundetilfredshet og samtidig ivareta selskapets marginer.

Bygge og utvikle gode langvarige kunderelasjoner, både med nye og eksisterende kunder.

God håndtering av både komplekse prosjekter, men også mindre.

Noe reiseaktivitet må i perioder påregnes.

Ønsket bakgrunn og ferdigheter:

Det kan være vanskelig å peke ut en ideel erfaringsbakgrunn, men har du jobbet i en utadrettet rolle i forlagsbransjen, tenker vi at det kan være en fordel. Det viktigste er at du har en selgende innstilling. Du vil få en god opplæring og introduksjon til selskap og produkter, både lokalt og i utlandet. Du liker nok å jobbe mot klare mål, tilpasse deg forskjellige kunder og situasjoner, liker å jobbe selsvstendig , men også i samarbeid med et kompetent team på kontoret, hvor informasjonen fra markedet deles. Viktig med tydelig løsningsorientering og positiv innstilling hvor du ser muligheter mer enn utfordringer. Du innehar god sosial kompetanse og er sterk relasjonelt, strukturert, pliktoppfyllende og er tillitskapende.

Da LM Information Delivery har hyggelige kontorer på Kolbotn, ser vi at du bor sentralt på østlandet. Du må disponere bil og ha sertifikat. Ved siden av flytende norsk er det viktig at du mestrer engelsk, både skriftlig og muntlig.

LM Information Delivery tilbyr:

Fleksibilitet ift bruk av hjemmekontor, hyggelig ferieordning, helseforsikring, arbeidsverktøy som PC og mobiltelefon, kjøregodtgjørelse, bonus og konkurransedyktig fast lønn, i tillegg til et hyggelig og tidvis hektisk arbeidsmiljø. Det vil på sikt kunne være gode utviklingsmuligheter i selskapet, for den rette.

 

Om du kjenner deg igjen i noe av det over, er det hyggelig om du tar kontakt for mer informasjon til Institutt for Organisasjonsutvikling - IFO, ved Partner Anders Haugum, mob: 92881119, mail: anders@Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Anders Haugum Mobil 928 81 119 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.