Prosjektingeniør HMS/KS

Prosjektingeniør HMS/KS

AiP-gruppen Oslo
30/10/2020

AiP Gruppen ønsker å utvide HMS/KS-avdelingen og søker etter en kvalitetsbevisst, fremoverlent og utviklingsorientert HMS/KS leder. Vi kan tilby en meget variert og interessant arbeidshverdag og ønsker deg for å hjelpe oss og nå våre fremtidige mål.

HMS/KS leder vil assistere HMS/KS sjef i praktisk gjennomføring av kvalitet-, helse-, miljø- og sikkerhetsarbeidet i bedriften, herunder fokus på feltarbeid på prosjekter

 

Arbeidsoppgaver:

 

 • Ansvar for oppfølgingen av det prosjektrettede kvalitets/HMSsystem, og er ansvarlig for systemutarbeidelse, revisjoner, dokumentasjon og videreutvikling av det prosjektrettede kvalitet- og HMS system.

 

 • Deltakelse i behandling av avvik, korrigerende og forebyggende tiltak. Ansvar for å følge opp at korrigerende og forebyggende tiltak blir implementert, og for å følge opp at tiltakene er effektive.

 

 • Deltakelse å ta initiativ til interne kvalitets-revisjoner i prosjektorganisasjonen og av leverandører.

 

 • Ansvar for å overvåke og kontrollere linje/- anleggsledelsens plikter ved oppfølging av ulykker og nestenulykker.

 

 • Deltakelse i å måle og kontrollere at miljømål nås.

 

 • Ansvar for å ivareta rapporteringsrutiner/arkivering

 

 • Kunne ha den daglige kommunikasjonen med byggherren/oppdraggiver i forhold vedrørende forståelsen av eller grunnlaget for Altiprosjekt AS totale kvalitetssystem, og med byggherren, myndigheter, leverandører, egne ansatte og tredjemenn i forhold vedrørende HMS.

 

 • Deltakelse i å foreta inspeksjoner av personer, handlinger, maskiner og materiell, og kan stoppe utførelsen av arbeidet dersom det avdekkes vesentlig avvik fra kontraktskrav.

 

 • Deltakelse i å innhente all informasjon som er nødvendig for å vedlikeholde dokumentasjon av HMS-arbeidet.

 

 • Ta initiativ til HMS-revisjoner, samt å foreta HMS-inspeksjoner av personer, handlinger, maskiner etc, og kan stoppe utførelsen av arbeider når det avdekkes kritiske avvik.

 

 • Kunne bistå med prøvetaking av helse- og miljøfarlig stoffer i arbeidsmiljøet og analysere prøveresultater og fremme riktig tiltak basert på resultater.

 

 

Kvalifikasjoner:

Utdanning fra universitet eller høgskole, utdanning relevant til ingeniørfag, bygg & anlegg, HMS og/eller kvalitetssikring

Relevant yrkeserfaring kan kompensere for manglende utdannelse

Gode datakunnskaper

Evnen å arbeide selvstendig og samarbeide tverrfaglig

Analytisk og initiativrik

Norsk som arbeidsspråk, muntlig og skriftlig

 

Vi tilbyr:

En spennende og utfordrende arbeidshverdag sammen med veldig hyggelige kollegaer

Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons og forsikringsordninger

Et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø

Mulighet for videreutvikling til øvrige stillinger, f.eks. prosjektleder

 

Om oss:

AiP-Gruppen AS er et konsern med mer enn 200 ansatte som har mange års erfaring i bransjen og høy kompetanse. Vi har hovedkontor og lager i Oslo og påtar oss oppdrag i hele landet. Vi leverer tjenester i form av konstruktiv rivning og innvendig rens, asbestsanering og annen spesialsanering, betongsaging og boring, stål og annet betongarbeid, kurs og kompetanseutvikling i vår bransje.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Erik Løftingsbakken Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.

Ved å bruke denne nettsiden godtar du bruk av cookies. Du kan skru av disse i innstillingene i din nettleser. Les mer på vår personvernside.