Anleggsleder

Anleggsleder

Ø2b Oslo
22/09/2020

Østlandske Bygg og Betong AS (Ø2B) er en privateid entreprenørforretning som ble etablert i 2014 med tilholdssted i moderne lokaler på Lørenskog.
Bedriften ble etablert i 2014 og har bygget opp et ungt miljø med 13 faglig sterke og engasjerte ansatte. Omsetningen for 2020 vil bli ca. 50 mill. NOK.
Vårt mål er å jobbe for å bli en anerkjent og foretrukken entreprenør for både private og offentlige byggherrer. Vi er allerede i dag kjent i markedet for å levere kvalitet og godt fagarbeid, så derfor kommer også omtrent 90% av oppdragsmengden gjennom faste kunder og direkte henvendelser.
Vi utfører entreprenøroppdrag, nybygg og rehabilitering av bolig og næring, hvor vi håndterer alt fra A-Å med byggesaker, prosjekteringsutførsel og salg, samt service og drift av eiendommene gjennom vår egen serviceavdeling.
Vi har oppdrag i hele Oslo og Akershus.
Ø2B AS er en godkjent lærlingebedrift.
For å fortsette vår sterke vekst, søker vi til nyopprettet stilling en kundefokusert Anleggsleder

Arbeidsoppgaver:
Planlegge og gjennomføre et eller flere fagområder i prosjektet.
Bidra til å sikre et trygt og godt arbeidsmiljø i samsvar med selskapets HMS-system og prosjektets SHA – plan. Delta på vernerunder, registrere og rapportere avvik samt å utføre tiltak slik at avvikene lukkes.
Være ansvarlig for at tildelt ansvarsområde gjennomføres innenfor fastsatte økonomiske rammer, herunder rapportere avvik og resultat månedlig.
Anleggsleder er sammen med prosjektleder ansvarlig for innkjøpene og den økonomiske oppfølgingen.
Delta i utarbeidelsen av del- og ukeplaner, samt å lede arbeidet slik at det blir gjennomført som planlagt.
Sørge for at fagområdene i prosjektet gjennomføres med gitte kvalitetskrav. Følge opp at arbeidet kontrolleres slik som angitt i kontrollplanen.
Påse at prosjektet bemannes slik som avtalt og bidra til erfaringsoverføring mellom prosjekter.
Bygging av gode kunde- og leverandørrelasjoner.
Jobbe målrettet for høy kundetilfredshet (KTI) og bidra til økt digitalisering av prosesser og prosjekter.

Kvalifikasjoner og kunnskap:
Utdannelse som fagskoleingeniør eller annen relevant utdanning.
Erfaring med ledelse av byggeprosjekter.
Forståelse av prosjektøkonomi, prosjektledelse og HMS.
Gode kunnskaper om byggeteknikk.
Kjennskap til lover, forskrifter og myndighetskrav.
Gode kommunikasjonsevner, muntlig og skriftlig.

Egenskaper:
Evne å jobbe systematisk og målrettet både selvstendig og i team.
Engasjert og motiverende som leder.
Høy arbeidskapasitet og gjennomføringsevne,
God digital kompetanse og ønske om å aktivt benytte digitale hjelpemidler og verktøy.
Må takle å ha mange «baller i lufta».
Ha en utpreget kremmerånd med evne til å forhandle frem de gode avtalene.


I Østlandske Bygg og Betong AS er vi opptatt av høy forretningsmoral og langsiktige relasjoner til gode samarbeidspartnere. Det er viktig at du har samme verdier, og at du er en tillitvekkende og pålitelig person. Hos oss får du stor grad av frihet innenfor tildelt ansvarsområde, og det forventes at du fyller hele rollen som anleggsleder.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Erik Løftingsbakken Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.

Ved å bruke denne nettsiden godtar du bruk av cookies. Du kan skru av disse i innstillingene i din nettleser. Les mer på vår personvernside.