Roald A. Johansen

Roald A. Johansen

Partner
Mobil 909 22 332 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utdannet ved Sjøkrigsskolens øverste avdeling, intendanturlinjen i 1968. Har Master of Science in Financial Management fra Naval Postgraduate School, Monterey, Calif, 1973 og gjennomført stabsskole, Generalstabskurs, ved det Danske Forsvarsakademi, København, 1979. I perioden 1968-80 arbeidet han i forskjellige stillinger i Sjøforsvaret, herunder spesielt med lønns- og personalsystemer, materiell-, plan- og budsjettsystemer. 

Johansen forlot Sjøforsvaret som orlogskaptein i 1980. Han har siden arbeidet med utvikling av økonomistyringssystemer i Elkem, som systemsjef i NEBB, banksjef i Sparebanken Nord, senior rådgiver/partner i Offentlig Kompetanse og Bedriftskompetanse og partner i ifo fra 1996. 

Roald hatt en rekke styreverv i fagforeninger og bedrifter og har arbeidet med strategi- og forretningsutvikling samt organisasjons- og systemutvikling innen en rekke bransjer og offentlige organisasjoner. Han er ansvarlig for ifos tilbud innen prosjektledelse (PLP). 

Arbeidsspråk er norsk og engelsk.

Ved å bruke denne nettsiden godtar du bruk av cookies. Du kan skru av disse i innstillingene i din nettleser. Les mer på vår personvernside.