Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i IFO - Institutt for Organisasjonsutvikling, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til å tilby deg nye tjenester, informasjon og bokføring.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

Behandlingsansvarlig:

IFO - Institutt for Organisasjonsutvikling
Slemdalsveien 70 A
0370 Oslo

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Innhenting og lagring:

Opplysninger kan registreres og lagres når du benytter vårt CV-skjema, når du er i kontakt med oss, eller når du bruker våre tjenester.

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Gjennom vår nettplattform Joomla blir dataene sendt kryptert gjennom SSL-sertifikat. Data blir lagret i databasen og blir slettet etter 3 år. 

Underleverandører:

Behandlingsansvarlig benytter seg av underleverandør som drifter og vedlikeholder nettsiden. 

Kommunikasjon

Som kunde vil du kunne motta kommunikasjon rundt ditt kundeforhold, gjennom kontaktinformasjon du har gitt oss.

Innsyn og retting:

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Du kan kontakte oss via kontaktopplysningene over. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting:

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

Informasjon om bruk av informasjonskapsler:

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

Vi benytter ingen informasjonskapsler for å sende deg tilpasset markedsføring.

Vår nettplattform benytter en informasjonskapsel som lagrer hvor mange som besøker nettstedet, og hvilke sider som blir besøkt. Denne blir slettet per session, altså når du forlater nettstedet.

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket til at informasjonskapsler kan lagres på din datamaskin når du besøker nettstedet. Du må selv endre innstillingene i din nettleser og velge hva som skal tillates.

Ved å bruke denne nettsiden godtar du bruk av cookies. Du kan skru av disse i innstillingene i din nettleser. Les mer på vår personvernside.