Erik Løftingsbakken

Erik Løftingsbakken

Partner/Organisasjonspsykolog
Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Erik Løftingsbakken er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo med tilleggsutdannelse fra B.I. innen økonomi og ledelse samt cand. mag. med sosiologi og pedagogikk. Han har jobbet med rekruttering og personalutvelgelse i Mercuri Urval fra 1985 til 1989. Siden 1989 som partner hos Ifo innen "search & selection" nasjonalt og internasjonalt. 

Erik Løftingsbakken tilbyr også terapisamtaler for egenutvikling og håndtering av psykiske problemer.  

Andre spesialområder er holdningsundersøkelser, utvikling av seleksjonsmetoder innen personalutvelgelse (testbatteri, intervjudesign), samt kursopplegg i konfliktbehandling, personalutvelgelse, leder- og teamtrening. Oppdragsgiverne er innen privat og offentlig sektor. 

Erik Løftingsbakken er godkjent spesialist i organisasjonspsykologi av Norsk Psykologforening. Videre er han sertifisert bruker av OPQ evnetester, motivasjonstest og personlighetstester i tillegg til Cut-e sitt testbatteri.  

Arbeidsspråket er norsk og engelsk. 

Ved å bruke denne nettsiden godtar du bruk av cookies. Du kan skru av disse i innstillingene i din nettleser. Les mer på vår personvernside.