Produktspesialist - mikrobiologi

Produktspesialist - mikrobiologi

Orion Diagnostica Oslo
05/03/2018
Orion er et innovativt europeisk forskningsbasert firma som utvikler, produserer og markedsfører legemiddel (human & animal) og diagnostiske tester for globale markeder.
Bedriften ble grunnlagt i 1917 av finske apotekere og har siden den gang vokst til en av Nordens ledende legemiddelkonsern. Orion produkter selges i flere enn hundre land over hele verden. Bedriften har egne salgsorganisasjoner i over tyve land.
Orion bedriver egen forskning, hvor man i dag arbeider med å få frem nye originale legemidler, først og fremst innen neurologi, kardiologi og intensivpleie, hormonelle og urologiske terapier, samt å videreutvikle utprøvde legemiddelterapier.
Orion Diagnostica er en del av Orion-konsernet, som utvikler, produserer og markedsfører diagnostiske tester for de globale markeder.
Orion Diagnostica Norge er en av landets ledende leverandører av diagnostiske tester og instrumenter med over 50 % markedsandel. På vårt kontor i Nydalen har vi 4 selgerstillinger pluss 1 salgskoordinator. Vi har et sterkt kundefokus og ønsker å tilby den beste diagnostiske løsningen for kunden og pasienten.
For mer informasjon, besøk gjerne våre hjemmesider, www.oriondiagnostica.no
For å erstatte vår nåværende produktspesialist som snart går av med pensjon, søker vi en fremoverlent og salgsorientert person for å markedsføre våre nyeste produkter primært  innenfor molekylærbiologi til diagnostisk analyser til stillingen produktspesialist - mikrobiologi.
 
Sentrale arbeidsoppgaver:
Oppsøkende salg mot sykehus (mikrobiologiske laboratorier, patologiske laboratorier, infeksjonsmedisin og kliniske biokjemiske avdelinger).  
Kundeopplæring i bruk av våre produkter.
Bidra i utvikling og tilpasning av markedsføringsmateriell.
Deltakelse i det nordiske salgsteamet.
Stillingen rapporterer til Head of Nordic.
 
Ønsket bakgrunn:
Vi ser etter en person med bosted i Oslo-området som gjerne vil utvikle seg videre innen salg. Du må ha gode kontaktskapende evner, ha god ”egendraiv” og selvstendighet, samt like å jobbe mot krevende resultatmål på en planmessig og strukturert måte.
Det kreves praksis fra mikrobiologiske laboratorier med erfaring fra PCR-testing. Det vil være en fordel om du i tillegg har salgserfaring, men det er ikke et krav.  
Din utdannelse er på bachelornivå eller høyere innen mikrobiologi. 
Du må kunne bruke Officepakken, ha førerkort og besitte gode engelskkunnskaper.
 
Vi tilbyr:
Et hyggelig arbeidsmiljø med høyt kvalifiserte medarbeidere. Relevant produkt- og salgsopplæring vil bli gitt av markedsteamet i Finland, samt av salgssteamet i Oslo. Vi holder til i moderne kontorer i Nydalen i samlokalisasjon med Orion Pharma og Orion Veterinær. Du vil i tillegg også ha muligheter for hjemmekontor.
Du vil tilbys konkurransedyktige betingelser som påvirkes av resultatet.
Spørsmål om stillingen kan rettes til: Erik Løftingsbakken Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.