Nordic Medical Affairs Officer

Nordic Medical Affairs Officer

Kyowa Kirin Oslo
31/01/2018

Kyowa Kirin International er et raskt voksende farmasøytisk selskap som utvikler og kommersialiserer reseptbelagte medisiner i de store vestlige markedene.

Kyowa Kirin International er et datterselskap av Kyowa Hakko Kirin Co. Ltd., det Japan-baserte globale farmasøytiske selskapet.
Det forskes og utvikles medisiner innen de fire terapiområdene nevrologi, onkologi, immunologi / allergi og sentralnervesystemet.
Noen av produktene selges også på lisens gjennom andre farmasøytiske selskaper.
Kyowa Kirin har en rekke nye legemidler i ”pipeline” primært rettet mot spesialisthelsetjenesten. Les mer på http://kyowa-kirin.com/
Den nordiske organisasjonen er i sterk vekst og for å styrke organisasjonen i Norge søker vi til nyopprettet stilling somMedical affairs officer Norge/Norden
 
Sentrale oppgaver:
Medical Affairs Officer skal være vår medisinske ekspert og formidler av nyvinninger innen vår medisinske forskning. 
Vi ønsker at vår Medical Affairs Officer skal bli en viktig bidragsyter ute i felten mht å styrke vår vitenskapelige tyngde overfor våre KOL’s.
Det forventes at man etablerer og leder advisory boards og bidrar til å utvikle netteverket overfor viktige kliniske samarbeidspartnere. 
Stillingen vil ha et nært samarbeid med Commercial, Market Access Manager og Marketing Department. 
Det vil måtte påregnes en del reiseaktiviteter både mot viktige sykehus i Norge så vel som noe reising på nordisk nivå.
Stillingen rapporterer til medisinsk sjef i Sverige.
Hovedkontoret ligger i Skottland.
 
Ønsket bakgrunn:
Vi søker primært etter en person som har erfaring innen et av våre terapiområder, gjerne fra en tilsvarende stilling eller alternativt at du har jobbet innen salg/marketing av spesialistlegemidler med et tydelig fokus på det medisinsk-faglige.
Det kreves derfor at du har en solid vitenskapelig grunnkompetanse med utdannelse på masternivå.   
 
Vil tilbyr:
Kyowa Kirin er et firma for fremtiden. Selskapet utvikler en rekke spesialistlegemidler innen sjeldne sykdommer som vil ha svært gode markedspotensialer. Dette vil bidra til en god vekst og utvikling i tiden som kommer. Nettopp derfor er dette et spennende tidspunkt å komme inn i selskapet på.
Det tilbys konkurransedyktige betingelser som påvirkes av resultatet pluss hjemmekontorordning.
 
Spørsmål om stillingen kan rettes til: Erik Løftingsbakken Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.