Produktspesialist Ortopedi

Produktspesialist Ortopedi

Arthrex Oslo
27/11/2017

Arthrex er i dag en ledende leverandør innen ortopedi med over 6000 ansatte globalt og produkter som selges til over 100 land. Selskapet har vært en pioner innen utvikling av løsninger til Mini invasiv kirurgi, nærmere bestemt artroskopi. Siden de første produktene ble lansert i 1981 har selskapets produkt portefølje økt til over 11.000, som i dag inkluderer medisin teknisk utstyr, implantater og instrumenter til bløtdelskirurgi, samt løsninger innen traume- og protese kirurgi. Innen ortopedien har vi et stort fokus på artroskopiske prosedyrer i skulder, knær og hofte, samt i distale ekstremiteter. Kundene er i hovedsak offentlige og private sykehus.

Arthrex er et privateid selskap og har hatt betydelig vekst gjennom de senere årene, verden over. Arthrex er etablert med eget selskap i Norge, med kontor og lager på Høvik, og består av 11 ansatte. Produktene er allerede godt innarbeidet i det norske markedet og for å bidra til fremtidig vekst ønsker vi å komme i kontakt med kandidater til en stilling som Produktspesialist.

 

Produktspesialist innen ortopedi

Da det norske teamet er godt etablert med kunderelasjoner og god faglig kompetanse, ser vi etter kandidater som ser seg selv i en fremtid i selskapet, hvor man i starten vil supportere de mer erfarne kollegene, for senere å overta et eget salgsdistrikt på Østlandet med mulighet for et mindre fjerndistrikt.

 

Vi søker kandidater som

 • - Liker å tilegne seg mye teoretisk og praktisk kunnskap.
 • - Har ambisjoner om å oppnå suksess i jobben og er innstilt på å strekke seg langt for å nå dette.
 • - Har utdanning som fysioterapeut eller fra idrett (f.eks. Norges Idrettshøyskole). Er du relativt nyutdannet med kompetanse innen anatomi, fysiologi, sportsmedisin og skadelære, hører vi gjerne fra deg.
 • - Kan dokumentere salgs erfaring/-resultater eller personlige egenskaper for salg  
 • - Er fleksibel i forhold til reiseaktivitet for kundemøter, samt internasjonale kurs og møter.
 • - Har god sosial kompetanse, sterk i førstekontakten med nye personer og gode relasjonelle ferdigheter, samt gjerne er en humørspreder med et godt energinivå.
 • - Behersker engelsk både skriftlig og muntlig og er fortrolig med data som arbeidsverktøy.

 

Arbeidsoppgaver 

 • - Bruke tid i starten med kolleger og delta på kundemøter, som et ledd i opplæringen.
 • - Etter hvert, vedlikeholde og utvikle kontakten med eksisterende kunder, samt opparbeide nye, innen eget distrikt. 
 • - Salg av eksisterende og nye produkter
 • - Tilstedeværelse på operasjonsstuene i forbindelse med oppfølging av eksisterende prosedyrer og introduksjon av nye tekniker til kundene.
 • - Delta på selskapets omfattende treningsprogram sammen med kundene og presentere nyutviklede teknikker ved selskapets trenings sentere, både i Norge og i utlandet.
 • - Du vil etterhvert aktivt sørge for implementering av selskapets vekst strategi lokalt hos egne kunder.
 • - Ved kontinuerlig bruk av CRM systemet, gjør du analyser av kundene og markedet, for å rette aktivitetene der behovet og potensialet er størst.

 

Arthrex tilbyr

Opplæringen og introduksjonen vil være grundig og omfattende, samt strekke seg over noe tid. Ved siden av å assistere erfarne kolleger, vil det bli deltagelse på produkt- og salgstrening, ved selskapets egne trenings og opplærings-sentere både i inn og utland. Du blir en del av et kompetent, energisk og spennende arbeidsmiljø. Det vil være konkurransedyktige betingelser, med fastlønn og etter hvert provisjon. Gode pensjons- og forsikringsavtaler, firmabil og en hyggelig ferieordning. Du vil rapportere til Salgssjef for Norge.

Høres dette spennende ut, er det hyggelig om du tar kontakt med Institutt for Organisasjonsutvikling DA, v/Partner Anders Haugum. Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., Mob: +47 92881119

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Anders Haugum Mobil 928 81 119 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.