Public Affairs Manager - Immunologi og CNS

Public Affairs Manager - Immunologi og CNS

Janssen Oslo
20/11/2017
Menneskene som arbeider hos Janssen Nordic er alle en viktig del av et av verdens ledende forskningsbaserte farmasøytiske selskaper. Vi er levende opptatt av å forbedre helsevesenet og sørge for økt livskvalitet for mennesker i hele verden.
Vi har et godt nettverk med mer enn 225 kolleger innenfor den nordiske Janssen-organisasjonen i Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige. Vi samarbeider svært godt både i lokale team og på tvers av landegrensene, enten gjennom direkte kontakt eller ved bruk av det aller siste innen digital teknologi.
Samtidig samarbeider vi i et globalt nettverk som teller mer enn 40 000 Janssen-kolleger.
Vi bidrar til utfordrende prosjekter i en prestasjonsbasert kultur som bygger på samarbeid. Vi gleder oss stort over å samarbeide med og lære fra noen av verdens aller beste vitenskapsfolk og forretningsledere, slik at vi kan forbedre livene til pasienter og deres familier over hele verden.
Hos oss trenger du ikke følge standardiserte og fastsatte karrierespor. I stedet oppfordrer vi våre ansatte til å utvikle og lykkes med en personlig utviklingsplan, en plan der de individuelle målene kombineres med selskapets overordnede mål. Å gå nye veier og bygge opp bred profesjonell erfaring er selve grunnmuren i den nordiske Janssen-kulturen. Den enkeltes drivkraft og vårt felles ønske om å utforske nye områder er med å bidra til suksess. Om man nylig er uteksaminert eller er en erfaren leder, har man mange muligheter til å utvikle seg videre til å kunne ta fleksible karrierevalg og få erfaring ved å jobbe i internasjonale team.
Janssen Norge driver klinisk forskning, markedsføring og salg av Janssens reseptbelagte og ikke-reseptbelagte legemidler. Selskapet markedsfører legemidler innen ulike områder som allergi, anestesi, bioteknologi, dermatologi, gastroenterologi, gynekologi, nevrologi, onkologi, psykiatri og virologi. Innenfor disse områdene har vi flere produkter som er markedsledere. Våre mål er å utvikle, registrere, markedsføre og selge kostnadseffektive produkter som vil resultere i bedre helse for våre pasienter.
Vårt norske hovedkontor ligger på Lysaker i Oslo med ca. 60 ansatte.
Janssen Nordics voksende portefølje innen immunologi og CNS har resultert i et behov for å investere ytterligere i å styrke vår public affairs organisasjon og våre eksterne kommunikasjonsaktiviteter, og vi ønsker derfor å rekruttere en ny medarbeider for å jobbe med vår immunologi- og CNS-franchise i Norge.
 
Stillingsbeskrivelse:
I Janssen er Public Affairs en del av teamet som jobber med markedstilgang, kommunikasjon og finansiering av våre produkter ved målrettet jobbing mot de som finansierer innkjøpene, den politisk arena innenfor helsetjenester samt pasientforeninger. Dette for å bidra til å skape et best mulig grunnlag for vekst i det norske markedet.
Denne stillingen vil i hovedsak ha fokus på våre eksisterende og kommende legemidler innen immunologi og CNS, men man skal også kunne være en støtte for den totale Janssen produktporteføljen som en del av Public Affairs teamet i Norge. Produktporteføljen inkluderer Stelara med indikasjon PSO (psoriasis), PSA (psoriasis artritt) & CD (Chron’s disease) og Guselkumab med indikasjon PSO (psoriasis). For øvrig vil man ha fokus på lanseringen av nytt CNS preparat innen behandling av depresjon.
Viktige oppgaver vil derfor være å etablere og utvikle kontakt med politikere, sentrale offentlige  myndighetspersoner og statlige enheter og organer innen norsk helsevesen.
Man må være dyktig til å bygge og vedlikeholde nettverk på et strategisk overordnet nivå.
 
Sentrale oppgaver:
Utøve tidlig påvirkning i helsebudsjettprosessene. 
Kartlegge aktørene i beslutningsprosessene samt utvikle markedsinnsikt som innspill i den kommersielle planleggingen. Samarbeide med HEMAR-teamet (Helseøkonomisk, Markedsadgang og Refusjon) for å sikre tilgang og finansiering av Janssen sine produkter.
Samarbeide med kommunikasjonsleder og pasientforeninger for å kunne forbedre markedstilgang og finansiering og utøve påvirkning av politikere/myndigheter.  Identifisere policy- og reguleringshindre som kan påvirke forretningsvirksomheten.
Stillingen rapporterer til public affairs leader i Norge.
 
Viktige kvalifikasjoner:
Relevant erfaring fra farmasøytisk industri eller offentlig helsevesen/helseforetakene.
God forståelse av det norske finansieringssystemet for legemidler i Norge. God kjennskap til det norske helsesystemet og dets beslutningsprosesser og oppbygning. Innsikt i salgs- og markedstilgangsprosesser. Evne til å forstå og engasjere seg i komplekse helse-politiske miljøer. Være en dyktig nettverksbygger og påvirker med evne til å gjennomføre prosjekter. Forretningsmessig innsikt med fokus på markedstilgang. Erfaring innen immunologi og nevrovitenskap er en fordel.
Utdannelse på master nivå. Du har meget gode kunnskaper i norsk og engelsk.
 
Personlige ferdigheter:
Du er en person med høy integritet. Du har evne til å drive påvirkning på ulike nivåer i organisasjoner.
Du er dyktig til å etablere og utvikle relasjoner. Du er en lagspiller som også evner å ta egne initiativ. Du er i stand til raskt å sette deg inn i komplekse problemstillinger og foreta korrekte prioriteringer.
Du er resultatorientert både kvantitativt og kvalitativt. Du er i stand til å tenke strategisk uten å miste evnen til kortsiktig levering. Du er selvstartende og proaktiv. Du er i stand til å lytte og skape en atmosfære av tillit og gjensidig respekt.
 
Vil tilbyr:
En ledende stilling i Janssen Norge som er en del av verdens største Life Science selskap Johnson & Johnson. Du vil få jobbe med en svært spennende produktportefølje med en lang rekke nylanseringer i årene som kommer i tillegg til at flere av produktene får nye indikasjoner. Den rette personen vil tilbys konkurransedyktige betingelser som påvirkes av resultatet i tillegg til et meget hyggelig og kompetent kollegialt miljø.
Janssen Norge holder til i moderne lokaler like ved Lysaker.
 
 
Spørsmål om stillingen kan rettes til: Erik Løftingsbakken Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.