Local Value Team Leader - immunologi Norge

Local Value Team Leader - immunologi Norge

Janssen Oslo
03/08/2017

Menneskene som arbeider hos Janssen Nordic er alle en viktig del av et av verdens ledende forskningsbaserte farmasøytiske selskaper. Vi er levende opptatt av å forbedre helsevesenet og sørge for økt livskvalitet for mennesker i hele verden.
Vi har et godt nettverk med mer enn 225 kolleger innenfor den nordiske Janssen-organisasjonen i Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige. Vi samarbeider svært godt både i lokale team og på tvers av landegrensene, enten gjennom direkte kontakt eller ved bruk av det aller siste innen digital teknologi.
Samtidig samarbeider vi i et globalt nettverk som teller mer enn 40 000 Janssen-kolleger.
Vi bidrar til utfordrende prosjekter i en prestasjonsbasert kultur som bygger på samarbeid. Vi gleder oss stort over å samarbeide med og lære fra noen av verdens aller beste vitenskapsfolk og forretningsledere, slik at vi kan forbedre livene til pasienter og deres familier over hele verden.
Hos oss trenger du ikke følge standardiserte og fastsatte karrierespor. I stedet oppfordrer vi våre ansatte til å utvikle og lykkes med en personlig utviklingsplan, en plan der de individuelle målene kombineres med selskapets overordnede mål.
Å gå nye veier og bygge opp bred profesjonell erfaring er selve grunnmuren i den nordiske Janssen-kulturen. Den enkeltes drivkraft og vårt felles ønske om å utforske nye områder er med å bidra til suksess.
Om man nylig er uteksaminert eller er en erfaren leder, har man mange muligheter til å utvikle seg videre til å kunne ta fleksible karrierevalg og få erfaring ved å jobbe i internasjonale team.
 
Vi skal nå rekruttere Local Value Team Leader hos Janssen Norge. I denne stillingen vil du få ansvar for hele immunologiporteføljen hos Janssen-Cilag AS, Norge. Stillingen er en del av det nordiske immunologiteamet.

Om stillingen:
LVT-lederen i Norge har en sentral lederrolle for Janssen's immunologiske franchise. Som LVTL for immunologi, vil du være ansvarlig for utvikling av den norske strategien til immunologiporteføljen sammen med det utvidede nordiske ”value teamet”. Som leder av det kryssfunksjonelle immunologi teamet i Norge, vil du være ansvarlig for å oppnå de nasjonale salgsmålene og administrere immunologi P & L. Porteføljen inkluderer Stelara i PSO, PSA & CD, guselkumab i PSO og sirukumab i RA. LVTL i Norge er den viktigste kontakten opp mot det nordiske ”valueteamet”.
Stillingen er basert i Oslo-området, og vil rapportere direkte til den nordiske kommersielle sjef for immunologi.
 
Viktige ansvarsområder:
Koordinerer tverrfunksjonell gjennomføring av lokal forretningsplan med det norske Local Value Team i samarbeid med CVT (herunder funksjoner som medisinsk rådgiver, public affairs, helseøkonomi).
Sikre at det man vet om kunder og marked blir reflektert i merkevarestrategiene som utvikles av Sr. Brand-ledere.
Støtte salgsapparet mot kundekontakter på seniornivå
Styrke AAMs i sine roller og utvikle deres kommunikasjons- og presentasjonsferdigheter samt trene dem i kontakten med kundene.
Utvikle og opprettholde et nettverk av lokale kunder og andre viktige samarbeidspartnere.
Overvåke salgsutviklingen på landsnivå og bidra CVTL med avtalte KPIer og beregninger
Bidra med kunde- pluss annen kommersiell informasjon til CVT.
Sikre ”best practice” deling innen LVT-teamet (bruk av iConnect).

Til stillingen rapporterer 2 KAM'er.


 
Ferdigheter og erfaring:
Dokumenterte evner til å lede mennesker med ulik bakgrunn og funksjoner for effektivt å oppnå best mulige synergieffekter.
Inngående forståelse av salgsprosessen og evne til å trene og inspirere AAMs og andre kryssfunksjonelle teammedlemmer for at de skal nå sine mål.
Kunnskap om de norske finansieringssystemene innen helsevesenet, innsikt i markedsdynamikken og konkurransemiljøet i det norske markedet.
Sterk kommersiell forståelse og vilje til å inneha topplinjeansvaret for Norge
Innsikt om lokale krav til markedsadgang.
Kunnskap om go-to-market / kanalstrategier og gjennomføring av disse.
Evne til å ta avgjørelser i komplekse forretningsmessige situasjoner som balanserer kommersielle mål opp mot gjeldende regelverk. 
Kunnskap om kundenes preferanser og krav
5-10 års erfaring innen farmasøytisk industri.
Utdannelse på master nivå.
 
Vi tilbyr:
En svært sentral og viktig stilling innen immunologi som er et av Janssen sine store satsningsområder.
Den rette personen vil tilbys konkurransedyktige betingelser som påvirkes av resultatet i tillegg til et meget hyggelig og kompetent kollegialt miljø. Janssen Norge holder til i moderne lokaler like ved Lysaker. 
 

 

 

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Erik Løftingsbakken Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.