Produktspesialist - hjertesvikt

Produktspesialist - hjertesvikt

Orion Pharma Oslo
08/06/2017
Orion er et innovativt europeisk forskningsbasert firma som utvikler, produserer og markedsfører legemiddel og diagnostiske tester for de globale markeder.
Bedriften ble grunnlagt i 1917 av finske apotekere og har siden den gang vokst til en av Nordens ledende legemiddelkonsern. Orion produkter selges i mer enn hundre land over hele verden. Bedriften har egne salgsorganisasjoner i over 20 land.
Orion driver egen forskning, hvor man i dag arbeider med å ta fram nye originale legemidler, først og fremst innen neurologi, kardiologi og intensivpleie, hormonelle og urologiske terapier, samt videreutvikling av utprøvde legemiddelterapier.
Orion Pharma AS er det norske datterselskapet av finske Orion Oyj, et av Nordens største legemiddelfirma. Antall ansatte i Norge med veterinær og Orion Diagnostica er 20, på humansiden er man 7 personer. Viktigste terapiområder er hjerte/kar, sedasjon og biotilsvarende legemidler.
Omsetning: 200 mill. NOK. 
 
Oppgaver:
Planlegging og gjennomføring av salgsaktiviteter mot relevante spesialister på de større sykehusene i Norge.
Du vil også delta på aktuelle faglige møter og kongresser i inn- og utland.
Stillingen rapporterer til salgssjef.
 
Ønskede kvalifikasjoner:
Det vil være fordelaktig om man har minimum 2-3 års erfaring med oppsøkende salg rettet mot sykehus, gjerne i kombinasjon med en helsefaglig eller merkantil utdannelse på bachelornivå eller høyere.
Søkere uten salgserfaring med sykepleierutdannelse og arbeidserfaring fra intensiv eller kardiologiske avdelinger vil også komme i betraktning.
Det kreves førekort for bil, flytende i norsk og et godt brukernivå i engelsk.
 
Vi tilbyr:
Å være med på å selge vårt konkurransedyktige legemiddel for behandling av hjertesvikt. Legemiddelet har et stort uutnyttet salgspotensial.   
Du vil få solid opplæring i både produktene og vår måte å jobbe på ute hos kundene.
Betingelsene vil være konkurransedyktige og påvirkes av dine oppnådde resultater. Våre kontorer er moderne med flott lokalisering i Nydalen i Oslo.
 
Spørsmål om stillingen kan rettes til: Erik Løftingsbakken Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.