Public Affairs Leader

Public Affairs Leader

Janssen Oslo
18/05/2017

Menneskene som arbeider hos Janssen Nordic er alle en viktig del av et av verdens ledende forskningsbaserte farmasøytiske selskaper. Vi er levende opptatt av å forbedre helsevesenet og sørge for økt livskvalitet for mennesker i hele verden.

Vi har et godt nettverk med mer enn 225 kolleger innenfor den nordiske Janssen-organisasjonen i Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige. Vi samarbeider svært godt både i lokale team og på tvers av landegrensene, enten gjennom direkte kontakt eller ved bruk av det aller siste innen digital teknologi.

Samtidig samarbeider vi i et globalt nettverk som teller mer enn 40 000 Janssen-kolleger.

Vi bidrar til utfordrende prosjekter i en prestasjonsbasert kultur som bygger på samarbeid. Vi gleder oss stort over å samarbeide med og lære fra noen av verdens aller beste vitenskapsfolk og forretningsledere, slik at vi kan forbedre livene til pasienter og deres familier over hele verden.

Hos oss trenger du ikke følge standardiserte og fastsatte karrierespor. I stedet oppfordrer vi våre ansatte til å utvikle og lykkes med en personlig utviklingsplan, en plan der de individuelle målene kombineres med selskapets overordnede mål.

Å gå nye veier og bygge opp bred profesjonell erfaring er selve grunnmuren i den nordiske Janssen-kulturen. Den enkeltes drivkraft og vårt felles ønske om å utforske nye områder er med å bidra til suksess.

Om man nylig er uteksaminert eller er en erfaren leder, har man mange muligheter til å utvikle seg videre til å kunne ta fleksible karrierevalg og få erfaring ved å jobbe i internasjonale team.

Vi skal nå anisette ny Public Affairs Leader for Janssen Norge. Stillingen er en del av External Affairs teamet som har ansvar for kontakt med politikere, helsemyndigheter, pasientorganisasjoner og andre grupper som bestemmer  norsk helsepolitikk og hvilke behandlingstilbud som vil bli prioritert og tilbudt.     

Stillingen fokuserer I hovedsak på det norske markedet, men representerer også Public Affairs i de øvrige Nordiske Brand teamene.

Den overordnete målsettingen med stillingen er å støtte opp under den økonomiske veksten i det norske markedet. Det forventes at man er en ”døråpner” mot politiske kontakter, helsemyndigheter og andre interessentgrupper. Derfor kreves det meget gode evner for å etablere og utvikle nettverk på et overordnet strategisk nivå.

 

Viktigste oppgaver:

Å utvikle og bygge relasjoner til helsevesen og farmasøytiske myndigheter eller andre nettverk på nasjonalt nivå, slik at Janssen kan påvirke helsepolitikk og finansieringsbeslutninger og dermed sikre tidlig markedsadgang for Janssen sine produkter sammen med økt pasient tilgang.

Utvikle og lede Government Affairs.

Være Janssens ledelsesrepresentant i LMI.

Bidra i utviklingen av planer for ”market access” for det enkelte ”brand team” herunder, støtte via påvirkning av myndighetsbeslutninger om finansiering og markedstilgang.  

Bidra til å etablere strategier for involvering av pasientorganisasjoner og påvirkningsstrategier (PE & A) for Nordic Brands. Ansvarlig for planlegging og gjennomføring av de norske PE & A-planene samt samarbeid med pasientforeninger med sikte på å sikre behandlingstilgang.

Lede Public Affaris teamet i Norge og bidra til utviklingen av Janssen’s External Affairs.

Lede den norske kommunikasjons- og PR-strategien i samarbeid med Nordic Comm / PR Manager.

Fungere som det norske selskapets medietalsmann sammen med Medical Affairs og fungere som styreformann for krisestyringsgruppen med rapportering til det nordiske kriseteamet.

Aktiv deltakelse i våre ”Nordic and Country Business Value Team” for å bidra til utvikling av tverrfaglige forretningsstrategier og -planer.

 

Ønsket bakgrunn:

Høyere utdannelse, minimum bachelornivå.

Solid erfaring fra norsk helsevesen / farmasøytisk industri.

Inngående forståelse av det norske helsevesenet mht oppbygging og beslutningsprosesser.

Sterk interesse for å engasjere seg i og vilje til å påvirke i det komplekse helsepolitiske miljøet.

God forståelse for ”market access.

Gode evner til å påvirke og bygge nettverk. 

Evne til å jobbe effektivt i matrisemiljøer.

Bred forretningsforståelse.

 

Vi tilbyr:

En ledende stilling i Janssen Norge som er en del av verdens største Life Science selskap Johnson & Johnson. Man vil få jobbe med en svært spennende produktportefølje og man står foran en lang rekke nylanseringer i årene som kommer i tillegg til at flere av produktene får nye indikasjoner. Dette gjelder særlig innen onkologi, immunologi og hematologi.

Den rette personen vil tilbys konkurransedyktige betingelser som påvirkes av resultatet.

Janssen holder til i moderne lokaler like ved Lysaker.  

 

 

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Erik Løftingsbakken Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.