Key Account Manager - Gastroenterologi

Key Account Manager - Gastroenterologi

Ferring Oslo
06/04/2017

Ferring Pharmaceuticals er et internasjonalt legemiddelfirma med rundt 6500 medarbeidere.  Hovedkontoret ligger i Sveits og firmaet omsetter for ca. 11 milliarder NOK. Firmaet har en betydelig forskningsinnsats innenfor områdene gynekologi, gastroenterologi samt urologi /endokrinologi. I Norge er vi representert med et eget datterselskap med 10 ansatte. Det norske kontoret ligger i Nydalen i Oslo.
For å erstatte en av våre medarbeidere som går over i pensjon, søker vi Key Account Manager – Gastroenterologi

Jobbinnhold:
Til salg av våre legemidler innen gastro søker vi etter en person med bosted fortrinnsvis sentralt på Østlandet, men andre bosteder kan vurderes for den rette kandidaten. Du vil sammen med Business Unit Manager gastro ha ansvar for planlegging og gjennomføring av salgsaktiviteter mot relevante spesialister på sykehus og spesialistpraksiser i hele Norge. Stillingen krever at man raskt setter seg inn i kompliserte problemstillinger og formidler disse på en pedagogisk måte.
Du vil også delta på aktuelle faglige møter og kongresser i inn- og utland.

Kvalifikasjoner:
Du bør ha utdannelse på bachelornivå eller høyere, gjerne helsefaglig eller merkantil.
Salgserfaring av legemidler/utstyr mot sykehus vil være svært fordelaktig, alternativt at du har jobbet innen sykehusmiljøet i andre typer av stillinger. Dersom du i tillegg har jobbet innen gastro er det et pluss. Det er ikke et krav om at du er registrert legemiddelkonsulent.
Stillingen er en kombinasjon av å kunne jobbe både selvstendig og i team, så derfor ønsker vi oss en energisk, selvdreven og utadvendt person som trives i et målrettet miljø sammen med dyktige medarbeidere. Det kreves gode ferdigheter innen kommunikasjon og presentasjon.

Vi tilbyr:
En selvstendig og variert stilling med et godt og inspirerende arbeidsmiljø i moderne lokaler. Konkurransedyktige betingelser med gode bonusordninger som påvirkes av resultatet. Gode pensjons- og forsikringsordninger er en del av pakken.
Alle henvendelser kan behandles konfidensielt, om ønsket også i relasjon til oppdragsgiver, inntil annet er bestemt.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Erik Løftingsbakken Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.