Salgsledelse

Salgsledelse

Ifo Oslo
13/12/2017
Vår klient er ett av Skandinavias og Norges største homepartyfirma. Til nyopprettet stilling i Oslo søker vi en som skal drive salgsledelse.
 
Vi søker en fremoverlent medarbeider som skal følge opp salget via våre konsulenter i noen av distriktene våre i Norge. Oppfølgingen vil i hovedsak skje via telefon, epost og sosiale media. Du vil ha tilgang på vårt crm-verktøy som tilrettelegger for målrettet og effektiv oppfølging. Det er i tillegg hensiktsmessig å gjennomføre 4 eksterne møter i året med alle konsulentene til stede.  
 
Hovedoppgaver:
- Rekruttering og opplæring av nye konsulenter.
- Stimulere til jevn og høy aktivitet gjennom oppfølging og motivering av konsulentene.
- Coache på salg og salgsteknikker.
 
Bakgrunn:
Vi tror at du har erfaring fra å jobbe med homeparty-konseptet.
Videre må du ha gode kunnskaper innen salg, både gjennom utdannelse og erfaring.
Du må ha en naturlig positiv energi og like å snakke med folk på telefon.
Og ikke minst, du må kunne dokumentere gode salgsresultater fra tidligere stillinger.
 
Vi tilbyr:
En organisasjon tilpasset fremtidens utfordringer og som har videre vekst som målsetting. Du vil få jobbe sammen med hyggelige kolleger i et lite team som holder til i moderne lokaler på Linderud.
Betingelsene for øvrig vil være konkurransedyktige med gode bonusordninger.      
Spørsmål om stillingen kan rettes til: Erik Løftingsbakken Mobil 908 55 918 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alle henvendelser til IFO blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.